Winkelwagen Geen artikelen - € 0,00

Verplichte btw-verlegging bij mobiele telefoons, tablets en dergelijke

De btw over de verkoop van mobiele telefoons, tablets en dergelijke apparatuur wordt vanaf 1 april 2013 verlegd naar de kopende ondernemer.

Vanaf € 10.000

De maatregel wordt verplicht bij de levering van mobiele telefoons, geïntegreerde schakelingen, spelcomputers, tablet pc's en laptops. De verlegging geldt bij leveringen tussen in Nederland gevestigde ondernemers vanaf € 10.000 per soort goed, per levering.

Carrouselfraude

Met de invoering van een btw-verleggingsregeling voor mobiele telefoons en computerchips moet een einde komen aan potentiële fraude van tientallen miljoenen euro's.

Downloads:


In de winkel:

Een compleet en handig naslagwerk over de btw is voor iedere ondernemer én zijn adviseur absoluut noodzakelijk. Onvoldoende aandacht voor de btw kan de ondernemer veel geld kosten. Bestel de BTW Almanak 2013.Uw naam:
Uw e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
  Doorsturen

Thema Belastingplan 2014

Wat voor kansen biedt het Belastingplan 2014? Bijvoorbeeld van een familielid of van een derde een schenking ontvangen van maximaal €100.000 belastingvrij? Lees het in het thema Belastingplan 2014>>

Elsevier Nextens: Join the cloud

Met Elsevier Nextens kunt u voortaan altijd en overal online bij uw aangifteprogramma's en adviestools. Bekijk het filmpje>>